Pinxos calents Pinchos calientes
Hamburguesa amb ceba caramel·litzada i salsa de mostassa a la mel.
Hamburguesa con cebolla caramelizada y salsa de mostaza a la miel.
Xampinyons amb foie de salmon.
Champiñones
con foie der salmon.
Lacon amb cachelos.
Lacon
con cachelos.
Botifarra negra amb poma i pesto.
Butifarra
negra con manzana y pesto.
Truita de patata.
Tortilla
de patata.
Bacallà a la mussolina d'all.
Bacalao
a la muselina de ajo.
Escalivada amb formatge de cabra i vinagre de Mòdena.
Escalibada
con queso de cabra i vinagre de Módena.
Carxofa arrebossada amb romesco.
Alcachofa
rebozada con romesco.
Xistorra.
Chistorra.
Contracuixes amb salsa curri.
Contramuslos
con salsa curri.
Filet de porc amb salsa de vi negre.
Solomillo
de cerdo con salsa de vino tinto.
Botifarra amb allioli.
Butifarra
con alioli.
Farcit de cresta i ou de guatlla.
Relleno
de empanadilla y huevo de codorniz.
Salsitxa amb salsa tàrtara.
Salchicha
con salsa tártara.
Xoriço fregit amb pebrots.
Chorizo
frito con pimientos.
Remenat de bolets amb pernil.
Rebuelto
de setas con jamón.
Remenat de gules i bolets.
Revuelto
de gulas y setas.
Lluç amb samfaina.
Merluza
con sanfaina.
Porro arrebossat amb samfaina i romesco.
Puerro
rebozado con sanfaina y romesco.
Pinxos freds Pinchos Fríos
Matrimonis.
Matrimonios.
Sardina marinada amb pebrots.
Sardina
marinada con pimientos.
Pernil amb flor de formatge.
Jamón con flor de queso.
Cecina amb flor de formatge.
Cecina con flor de queso.
Amanida de cranc.
Ensalada de cangrejo.
Tonyina amb maionesa.
Atun
con mayonesa.
Anxova pebrot del piquillo i olivada.
Anchoa
pimiento del piquillo y olivada.
Rotllo de salmó amb txaka.
Rollo
de salmón con txaka.
Sardina escabetxada.
Sardina escabechada.